Grønne investeringer er i vinden som aldri før

Det blåser en grønn vind over landet, og flere og flere begynner å ta grep, for å bli med på den grønne omstillingen. Og selv om ens personlige innsats kan føles som en dråpe i havet, så er det viktig å tenke på at også smuler er brød. Les med her, for inspirasjon til en grønnere hverdag.

Grøn er det nye sort

I Norge er det stor fokus på å skifte over til en grønnere energi, og det blir stadig investert større og større pengesummer inn i den grønne omstillingen. Men det er heldigvis ikke kun i Norge, over hele Europe blåser det en grønn vind. Det gjelder faktisk også i investeringsverden. Det er nemlig de grønne aksjene, som virkelig har fått vind i seilene.

Virksomheter som arbeider med grønn energi, er en av de virksomheter som har hatt stor verdistigning på aksjene sine de seneste årene. Klima fyller mer og mer, både hjemme i privaten og på børsen. Hvis man spør aksjemeglerne, så er de sikre på at de grønne investeringsformene, også vil være populære i fremtiden. Så hvis du har drømmer om å bli privatinvestor, så er det faktisk mulig at du tar engasjementet for klima, med inn i investeringene dine.

Grønne investeringer

Det kan være at du vil investere et firma som arbeider med solcelleenergi, eller vindkraft? Hvis du gjør dette, så investerer du både med hjerte og hjerne, og i en forhåpentlig grønnere fremtid for oss alle, og en mer økonomisk fornuftig fremtid for deg selv.

Hvis du skal investere, så er det alltid en god ide at du sprer investeringene dine ut på flere området Dette minsker nemlig risikoen for tap. Når du investerer en stor del av sparepengene dine i grønne aksjer, så kan du med fordel investere den resterende del i noe helt annet, nemlig Bitcoins.

Bitcoin er en digital valuta, altså en valuta som opererer uavhengig av banker og pengeinstitutter. Det betyr at det er utbud og etterspørsel som avgjør verdien. Det er altså en dynamisk, og spennende, investeringsform, som kan gi både avkastning og tap. Hvis du er dyktig, og heldig, så får du mest avkastning. Hvis du er nysgjerrig så kan du kjøpe dine første Bitcoins på kjøpbitcoins.com.

En grønnere hverdag

Hvis du har lyst til å lese flere artikler om investeringer og økonomi, så finner du spennende lesning på indymedia.no. Mens grønne investeringer er en måte å støtte opp om den grønne omstillingen, så er det selvfølgelig også mulig å bidra på andre måter.

En av dem er selvfølgelig å spise mer grønt. Det betyr ikke at du nødvendigvis skal vinke farvel til juleribben, men det kan bety at du skal sørge for at du spiser flere vegetariske retter, i løpet av uken.

Faktisk vil du hurtig oppdage at et grønnere kosthold både gir smakfulle opplevelser, og mer overskudd. For at vi skal kunne gi en sunn jordklode videre til de neste generasjoner, så bli vi nødt til å spise grønnere, og mer kortreist mat. Vi blir også nødt til å starte i det små, og håpe at så mange som mulig vil bli med.