Spis deg til et bedre liv

Noen av de største folkesykdommer i den vestlige verden er overvekt og stress. Dette er selvfølgelig et paradoks, da vi lever i et av verdens rikeste land, hvor vi burde ha alle forutsetninger for å ha det godt, både fysisk og mentalt. Hvis vi begynner å tenke bæredyktighet og grønn omstilling i forhold til den måten vi spiser på, og den måten vi lever livet vårt på, så kan vi faktisk få et bedre liv.

Derfor skal du spise grønt

Det er selvfølgelig hovedsakelig av miljømessige hensyn, at flere og flere av oss skifter kjøttdeigen ut med revet kål, men faktisk så vil de fleste av oss også oppleve et større overskudd, og mindre sykdom, hvis vi spiser mer grønt. Når fremtidsforskerne allerede nå, forteller oss at vi vil bli nødt til å spise mer plantebasert i fremtiden, for at jordkloden skal overleve, så kan vi likegodt gå i gang først som sist.

De fleste som har frukt og grønt som en stor del av den daglige kost, opplever at de får mer overskudd. Frukt og grønt er nemlig fulle av vitaminer, antioksidanter og kostfibre, alt sammen noe som kroppen blir glad av å få, helst i store mengder. Hvis du spiser masse grønnsaker, så får du også følgende effekt;

  • Du senker kolesterolet
  • Du senker blodtrykket
  • Du blir mett, uten at du legger på deg
  • Du stabiliserer blodsukkeret
  • Du øker kroppens eget immunforsvar.

Det er altså mange gode grunner til å spise mer grønt, allerede i dag. Når du så også vet, at det er godt for flere enn deg, nemlig de kommende generasjoner, så er det ikke så mye å stusse på.

Flere grønne tiltak

Kostholdet, er en av de ting som man kan ta tak i, hvis man ønsker å være en del av den grønne omstillingen. Hvis du, som så mange andre, har kastet deg med på investeringsbølgen, som har skyllet over landet de siste årene, så kan du faktisk også bidra igjennom investeringene dine.

Ved å investere i selskaper som arbeider med grønn energi, så er du med på å støtte utviklingen av grønn energi i fremtiden. Forhåpentlig, så tjener du også penger på det. Husk alltid å spre investeringene dine ut på flere områder. Sørg derfor for å ha noen bitcoins i bakhånden. Du kan kjøpe bitcoins, på kjøpbitcoins.com.

Hvis du ønsker å lese spennende artikler om økonomi og investeringer, så kan du med fordel gå videre til indymedia.no. Her har du flere timer med spennende artikler til vintermørket.

Sjekk ut SEO tips her

For at du skal bli enda grønnere på hjemmefronten, så er det selvfølgelig viktig at du støtter opp om avfallssortering i hjemmet. Mange nordmenn er blitt rene eksperter i avfallssortering, noe som er virkelig flott. Husk også å tenke over bruken av plastikk, det er for eksempel selvfølgelig opplagt at vi bruker stoffnett når vi handler. Det er både bedre for miljøet, og ser mye bedre ut enn de kjedelige hvite plastikkposene. Mon ikke supermarkedene i fremtiden, også vil bli bedre til å unngå å pakke alle varene inn i plastikk. Det vil være noe som vi, og de kommende generasjoner vil applaudere.