Ta en pause fra hverdagen

Det er mange måter vi kan ta en pause fra hverdagen på og i løpet av det siste året, har det blitt enda tydeligere for de aller fleste av oss, hvor viktig det faktisk er. At man ikke bare lar dagene gå i ett, men at man passer på at man får slappet av, kommer ut i naturen og kan koble helt fra innimellom. For ikke bare er klima og miljø mye i bevisstheten vår, men både pandemien og verdenssituasjonen i det hele tatt, kan slite på psyken.

Men det er mange måter man kan koble av på, og samtidig planlegge for fremtiden, hvis man klarer å tenke strategisk å ha litt is i magen. For eksempel kan man bruke tid på å lære seg mer om kryptovaluta og kanskje komme dit at man føler seg klar til å investere, eller man kan kose seg med gambling og casino tilbud, og virkelig bare få en pause fra verden.

Likheter mellom gambling og krypto

Og det er faktisk noen likheter mellom de to tingene, som kan være fine å ta med på veien. Det er smart å ha et budsjett, det er smart å ha en handlingsplan, man skal ikke spille for penger man ikke har.

Men skal heller ikke låne penger eller spille for penger man trenger, og det er varierende risiko ved de ulike mulighetene. Sånn kort fortalt. Så det krever litt samme innstilling.

Mer bærekraftig investeringer

Når man skal investere i aksjer, for eksempel fordi man finner den interessen gjennom krypto, går det an å finne mer bærekraftige ting å investere i, sånn at man ikke bare investerer i noe, men at det ligger en større mening bak det man investerer i.

Dette er selvsagt litt mindre mulig når man driver med gambling, men det er helt sikkert muligheter der også.